Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Vrijgezellenuitjes vrouwen / Eindhoven de gekste!

Eindhoven de gekste!

Description Vrijgezellenfeest

Voor groepen die Eindhoven Centrum beter willen leren kennen en graag ‘blijven hangen’ in deze gezellige stad, is deze activiteit een absolute aanrader. We hebben drie programma’s samengesteld en deze worden allen gehouden in hartje Eindhoven. We starten in de middag vlakbij Centraal Station Eindhoven met groepen in een gevarieerd programma. Hierna gaan we rond 18.00 uur een buffet of 3-gangen diner nuttigen of bij goed weer een BBQ houden (v.a. 20 personen). Bij keuze van een buffet is drankafkoop een optie. Vervolgens kan de groep zich verder begeven naar de vele bars die de stad rijk is, te vinden op het Stationsplein, de Markt of het kroegenwalhalla ‘het Stratumseind’. Kortom een weldadige middag en avond in het centrum van Eindhoven.

Programma GPS Dropping

Wij starten het programma op een trendy locatie in hartje Eindhoven. Na een introductie en het leren van de GPS basistechnieken, wordt per team een route met behulp van de coördinaten in een GPS afgelegd. De route gaat langs diverse highlights van Eindhoven Centrum, zoals het Voetbalstadion, de TU/e, De lichttoren en het Van Abbe Museum. Ook zullen wij op verschillende coördinaten een stop maken om wat te drinken en leuke opdrachten uit te voeren. Soms op tijd, soms tegen elkaar en soms op behendigheid. Vergeet vooral niet om tijdens de tocht goed om je heen te kijken, want vragen over de omgeving en bezienswaardigheden maken ook deel uit van de opdrachten. Daarnaast zal de groep een bezoek brengen aan het Philips Stadion of het Van Abbe Museum (keuze vooraf van klant). Hier krijgt de groep een rondleiding van een ervaren gids. Na afloop van de route bepalen wij het aantal punten van de opdrachten per ploeg. Onder genot van een drankje zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Hierna vangt het diner, buffet of de BBQ aan.

Programma Segway met opdrachten

Wij starten met een wisselprogramma op een locatie in hartje Eindhoven. Na een introductie maken we, afhankelijk van de omvang van de groep, een aantal groepen. Tot 30 man zullen we 2 groepen maken, daarboven 3 of meer. Deze dag zal in het teken staan van evenwicht (Segway Clinic), logisch denken (denk/triviant opdracht) en cultuur (Philips Stadion of Van Abbe Museum). Iedereen gaat een bezoek aan het Philips Stadion of het Van Abbe Museum brengen (keuze vooraf van klant). Hier krijgt de groep een rondleiding van een ervaren gids. Daarnaast zal elke groep aan de Segway clinic deelnemen en gaat de basistechnieken leren (training). Bij deze activiteit worden de Segways over groepjes van 3 tot 5 personen verdeeld. De route met een evenwichtsopdracht zal om de beurt plaats vinden. De denk/triviantopdracht zal gehouden worden in een leuke locatie of op het zonnige terras, alwaar ook optioneel een lunch gehouden kan worden. Elke activiteit zal circa 1,5 uur duren. We eindigen weer met z’n allen bij de startlocatie. Hier bepalen wij het aantal punten van de opdrachten per ploeg. Je kunt punten halen in de Segway opdracht en voor de denk/triviant opdracht. Onder genot van een drankje zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Hierna vangt het diner, buffet of de BBQ aan.

Programma Fun

Wij starten het programma op een trendy locatie in hartje Eindhoven. Na een welkomstdrankje en korte introductie, gaan we een bezoek brengen aan het Philips Stadion in Eindhoven, de thuisbasis van PSV en al enige jaren hét muziekpodium voor Guus Meeuwis. Tijdens de anderhalf uur durende stadiontour kom je op plaatsen waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Denk hierbij aan het perscentrum, voetbalveld, kleedruimtes en de luxe Business Club. Na een drankje vervolgen we onze tocht te voet, middels een leuke opdracht. Hierna gaan we in competitievorm lasergamen of poolen (keuze per groep). We sluiten het middagprogramma af met een drankje en een leuke activiteit of radje draaien (keuze per groep). Radje draaien houdt in dat de groep 1x mag draaien aan het rad, waarop diverse dranken staan variërend van bier tot kleine shotjes. Als je geluk hebt, win je de prijs gratis, anders zal betaald moeten worden (niet in programmaprijs inbegrepen). Vervolgens lopen we naar de locatie voor het diner, buffet of de BBQ. Hier zal de prijsuitreiking plaatsvinden van de beste groep in de spelen. Hierna vangt het diner, buffet of de BBQ aan.

Programm Example

 • Ontvangst circa 13.00 uur
 • Instructie
 • Programma en activiteiten
 • Prijsuitreiking circa 17.30 uur en aanvang ETEN
 • Keuze uit BBQ (bij goed weer & vanaf 20 personen) of anders 3-gangen diner of een buffet inclusief optioneel drankafloop.

Duration

Circa 4-5 uur middagprogramma Circa 2-3 uur diner/BBQ Of een buffet incl. drankafloop (aanvang circa 17.30/18.00 uur)

Location

 • Eindhoven Centrum (Noord- Brabant)

Prices starting at

 • Programma GPS Dropping vanaf 10 personen € 74,00 p.p.
 • Programma Segway vanaf 10-30 personen za-zo € 99,00 p.p. & ma-vr € 85,00 p.p.
 • Programma Segway >30 personen za-zo € 94,00 p.p. & ma-vr € 80,00 p.p.
 • programma Fun* vanaf 10 personen € 89,00 p.p.
 • Meerprijs drankafkoop bij een buffet (2,5 uur bier/wijn/fris) € 10,00 p.p.

 

Costs extensions

TIP1: Doe op donderdag, vrijdag of zaterdag mee met de Kroegentocht. Aanvang 21.30 uur al vanaf 6 kroegen met elk 1 drankje voor € 11,50 !

TIP2: Goedkope accommodatie nodig? Al vanaf € 25,- p.p. in hartje Eindhoven!

TIP3: Ga ‘s avonds naar dé show van Eindhoven; Burlesque! Geweldige show van 2 uur in een prachtige theater setting. € 25,- p.p. in hartje Eindhoven! Daarna gratis toegang tot de club.

* Deelnemers aan programma Fun krijgen in deze prijs een welkomstdrankje en twee drankjes gedurende het programma bestaande uit bier, wijn of fris. Deelnemers jonger dan 16 jaar krijgen en nemen gedurende dit programma geen alcoholische dranken. Vooraf wordt om een geldig legitimatiebewijs gevraagd.

Availability

Het gehele jaar te boeken op alle dagen van de week. (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)