Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Vrijgezellenuitjes vrouwen / Vrouwen Actief / Escape the Pier - Vrijgezellenuitje Scheveningen

Escape the Pier - Vrijgezellenuitje Scheveningen

Description escape de pier

Kan jij met je vrijgezellenfeest groepje de Scheveningse Pier ontvluchten binnen de afgesproken tijd. Tijdens dit evenement moet er in teamverband gestreden worden wie er als eerste de Pier ontvluchten. Of kies je voor het bij elkaar blijven? Dan tikt de tijd. 

Escape de Pier  - Tsunami van Scheveningen 2125

Het jaar 2125 en de Tsunami van Scheveningen

We leven in het jaar 2125…… maar de tijd in de Pier heeft stilgestaan. Het klimaat heeft de zeespiegel de afgelopen eeuw met 5 meter dramatisch doen stijgen. De Noordzee heeft nu een open aansluiting met de Atlantische oceaan.

Maar er is wat ergs aan de hand! Zojuist is er een aardbeving in de Atlantische Oceaan geweest. Een ongekend zware. Ver weg, er is hier nog niets van te merken. Toch heeft het op de oceaan geleid tot een tsunami. Het is nog 1 ½ uur of 2 uur voor het de Nederlandse kust bereikt. Alle alarmbellen en beveiligingen zijn in werking! Alleen zijn het de verkeerde! De beveiliging van de Pier reageert op een reguliere storm, en sluit alle deuren van de Pier hermetisch af. Door een fout in de techniek zijn alle communicatiemiddelen naar de buitenwereld afgesloten.  Er is 1 uitgang 1 laatste code 1 vlag om Nederland te waarschuwen voor het naderende onheil. 

Elk team krijgt een tas met attributen mee die tijdens het evenement nodig zijn om daadwerkelijk de Pier te ontvluchten. Als eerst moeten de teams een iPad zien te verdienen en de codes hierop kraken. Op een kaart via de Ipad kun je zelf kiezen naar welke opdracht je reist. Er zijn verschillende levels op te lossen, die zich op verschillende delen van de Pier afspelen. Ook kun je de verrichtingen van de andere teams zien in de iPad en elkaar via de iPad op afstand hinderen.

Er zullen puzzles, raadsels, 'doe' opdrachten, en een  pierproeverij* met hints en opdrachten correct uitgevoerd moeten worden om meer hints te krijgen hoe je als team de Pier kunt ontvluchten. Zorg dat je als team goed samenwerkt om als eerste te kunnen ontvluchten, Scheveningen te redden en de prijs in ontvangst te kunnen nemen.

*Tip! De Pierproeverij is een superleuke culinaire afwisseling, waarbij je voor of na de game ook nog eens geniet van de lekkernijen die de Pier te bieden heeft.
  Tip 2! Wat dacht je van die extra opdracht in het Reuzenrad?

Programm Example

 • Ontvangst bij het restaurant op de Pier
 • Start met een welkomstdrankje/hapje (optioneel)
 • Uitleg Escape the Pier
 • Teamindeling
 • Escape the Pier
 • Prijsuitreiking
 • Borrelen (optioneel)
 • Diner (optioneel)
Escape de Pier gaat altijd in combinatie met een minimale afname bij de horecagelegenheden op de Pier. Zie hiervoor het prijsoverzicht.

Duration

1,5uur

Location

De Scheveningse Pier

Prices starting at

Escape de Pier Scheveningen vanaf 10 personen € 25,00 p.p.*

*Let op! Escape de Pier gaat altijd in combinatie met een afname bij de horecagelegenheden. Wat dacht je van de Pierproeverij?

Costs extensions

PIER PROEVERIJ verwerkt in de game:

 • Pier proeverij 2 hapjes en 1 drankje € 15,00 p.p.
 • Pier proeverij 3 hapjes en 2 drankjes € 22,00 p.p.
 • Pier proeverij 6 hapjes en 4 drankjes € 41,00 p.p.
LAZY LUNCH € 19,50 p.p.
LUNCH BUFFET € 27,50 p.p.
BBQ BUFFET PIER ZUID € 29,50 p.p.
PIER PARTY BORRELARRANGEMENT € 19,50 p.p.
REUZENRAD opdracht € 12,00 p.p.
Overige mogelijkheden op aanvraag

Availability

Op alle dagen van het jaar

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filed under: