Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Vrijgezellenuitjes mannen / Expeditie de Kempen

Expeditie de Kempen

Description Vrijgezellenfeest

Op zoek naar spanning en avontuur? Doe dan mee aan ons programma Expeditie De Kempen. Verleg je eigen grenzen met ons laag- en hoogparcours en de klimboom. En voor de echte klimmers is er het kratje stapelspel! Liever op de grond blijven? Ook daarvoor zijn verschillende leuke mogelijkheden, zoals het mountainbiken, de GPS Droppings, Paintball en onze creatieve workshops. Dit alles vind je bij een gezellige horeca locatie midden in De Kempen, omgeven door veel natuur. Dat maakt het extra sfeervol.

Teambuilding expeditiespel '' The Challenge'':

Een team is zo sterk als z’n zwakste schakel. Zaak dus om de keten zo sterk mogelijk te maken. Er worden diverse expeditiespelen afgelegd waarin verschillende vaardigheden beproefd worden. Het gaat bijvoorbeeld om opdrachten met balken, water en touw zoals een  touwbrug, kabelbaan, kloof oversteek et cetera. Dit is een echte challenge dag en  je bent actief bezig in de natuur.

Expeditie Hoogtebeleving:

Heb jij geen hoogtevrees en hou je van avontuur en adrenaline? Kom dan naar ons Expeditie De Kempen Hoogtebeleving! Wij hebben zeven verschillende programma’s samengesteld op diverse toestellen. Het (1) hoogste parcours van ons is 15 meter. Je begeeft je dan langs diverse kabels op 15 meter hoogte. Ben je niet gek op hoogtes, maar wil je wel je grenzen verleggen, ga dan (2) vanaf de grond klimmen tot 8 meter hoogte tegen een klimwand. Optioneel kun je (3) ook gaan klimmen tegen een boomstam aan, die 15 meter hoog reikt. Er zijn naast deze drie activiteiten ook hoogteparcours af te leggen tussen (4) bomen (inclusief tokkelbaan) of op (5) 10 meter hoogte met vele leuke variaties erin. Sta jij nog steeds niet te trillen op je benen, dan hebben wij (6) het kratje stapelen (wie maakt de hoogste toren?) en als klap op de vuurpijl (7) het paalklimmen met een afsprong (vrije val) en een trapezesprong.

Expeditie Doelschieten & Paintball:

Deze expeditie staat in het teken van competitie, precisie en concentratie. We gaan op een doel schieten met diverse wapens zoals een handboog, luchtbuks en kruisboog. We spelen verschillende spelrondes waarin je punten kunt scoren. Tevens gaan we in deze expeditie Paintball spelen. Dit spel in deze natuurlijke omgeving is extra spannend en fun om te doen. Er zijn diverse obstakels en beschuttingen. Wij zorgen voor verschillende spelvormen en uiteraard de benodigde materialen, pakken, maskers en 50 balletjes. In twee teams van maximaal 8 personen per team worden de spelvormen in een aantal rondes afgewerkt. Aan jou de missie om met zo min mogelijk balletjes zoveel mogelijk tegenstanders te raken. Bij ons gaat het niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit!

Expeditie Creatieve Workshops:

Je kan kiezen per groep van minimaal 10 personen uit de workshops (1) beeldhouwen, (2) schilderen in de natuur, (3) vuur maken + ijzer smeden + brood bakken, (4) houtbewerken of (5) potten bakken + boetseren. Bij elke workshop staat een ervaren begeleider jou ter zijde om er iets moois van te maken

Programm Example

 • Ontvangst
 • Instructie & Veiligheid
 • Activiteiten & Lunch (optie)
 • Afsluiting
 • BBQ (optie)

Duration

Teambuilding expeditiespel “The Challenge” circa 3 uur Expeditie Hoogtebeleving 2 activiteiten circa 3 uur Expeditie Hoogtebeleving 3 activiteiten circa 5 uur Expeditie Hoogtebeleving 4 activiteiten, incl. lunch circa 7,5 uur Expediti

Location

 • De Kempen (Noord-Brabant)

Prices starting at

 • Teambuilding Expeditiespel  “The Challenge” € 45,00 p.p.
 • Expeditie hoogtebeleving 2 activiteiten € 45,00 p.p.
 • Expeditie hoogtebeleving 3 activiteiten € 59,00 p.p.
 • Expeditie hoogtebeleving 4 activiteiten, incl. lunch € 79,00 p.p.
 • Expeditie Doelschieten & Paintball € 45,00 p.p.
 • Expeditie Creatieve Workshop € 45,00 p.p.


Voor meer informatie bel naar 040 - 252 46 56 of vraag een offerte aan

Costs extensions

 • Lunch vanaf € 8,00 p.p.
 • BBQ vanaf € 15,00 p.p

Availability

Het gehele jaar te boeken op alle dagen van de week. (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filed under: