Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Verras de vrijgezel / Verras de vrijgezel Spectaculair

Verras de vrijgezel Spectaculair

Description vrijgezellenuitje

Om de vrijgezel op een leuke manier te verrassen hebben we hier nog een aantal bijzondere activiteiten om de dag helemaal compleet te maken. Hierdoor zal het vrijgezellenfeestje echt een dag zijn om nooit meer te vergeten. Alleen de vrijgezel zal aan de activiteit deelnemen zodat hij/zij extra in het zonnetje wordt gezet. Voor jullie is het natuurlijk ook spectaculair om het te zien en dit geeft jullie de gelegenheid om er mooie foto’s van te maken. Het programma lijkt kostbaar, maar als jullie het over alle hoofden verdelen, zal het misschien maar € 10,- extra zijn. Een unieke kans voor een spectaculaire activiteit voor de vrijgezel!!

Parachute springen

Op minimaal drie kilometer hoogte spring je uit een vliegtuig, natuurlijk gekoppeld aan een jumpmaster. De daarop volgende 30 seconden zal een vrije val volgen. Hierbij zal je zelfs 200 km per uur naar beneden vallen!

Zweefvliegen (motorzweefvliegen)

Je zal een half uur lang onder begeleiding van de piloot het toestel besturen. Omdat het een lesvlucht is, hanteer je helemaal zelf de stuurknuppel. Als het weer het toelaat dan zal de motor ook nog eens afgezet worden. Zo ben je dan echt aan het zweefvliegen.

Een dag als piloot

Samen met een vlieginstructeur bestuur je een vliegtuig of helicopter. Voordat je een vliegtuig of helicopter in gaat zal er eerst wat vertelt worden over de achtergronden van het vliegen, wat je straks in de lucht kunt verwachten en hoe het vliegtuig of helicopter op verschillende stuurbewegingen reageert. Als je wil kan je ook aerobatic kunstvliegen. Hierna zullen de rolls, loopings en vertical climbs bekend terrein bij jou zijn!

Meer spectaculair in de lucht?

 • Helicopter(les)vlucht
 • Zweefvliegen
 • Over de kop met een vliegtuig
 • Indoor Skydive
 • Vliegsimulator Boeing 737
 • Bungy jump

Nog een paar suggesties 

Wakeboarden of Waterskiёn

Voor zowel beginners als gevorderde wakeboarders is het spectaculair en uitdagend. Voordat je met het wakeboard aan de slag gaat, krijg je eerst een korte uitleg met verschillende tips en tricks. Gekleed in een wetsuit is het tijd om het water op te gaan.

Tube kiten

Eigenlijk meer een fun factor tijdens de activiteit vliegeren en powerkiten. Met het idee dat hij oefent voor het kitesurfen, laten we de vrijgezel een oversteek maken in een rubber band met een matrasvlieger in de hand. Of op een iets te grote surfplank. Het nieuwe kitesurfen? 

 • Blokarten
 • Surfeles
 • Powerboat op zee

Programm Example

08.00 uur  bestorming van het huis van de vrijgezel

08.30 uur  plundering van de keuken en koelkast voor het onbijt

09.30 uur vertrek richting spectaculaire of originele activeit

10.30 uur start van de activiteiten

12.00 uur einde en tijd voor de lunch (bij de mac drive inn?) 

13.00-17.00 uur middagprogramma - zie onze activiteiten; wij maken graag een leuk voorstel

17.00 uur Borrelen, bbq , feest

Duration

naar eigen invulling

Location

 •  Nederland

Prices starting at

 •  Afhankelijk van programma

Costs extensions

 •  Prijzen vanaf 1 persoon gebaseerd alleen op de individuele activiteit

Availability

 Op aanvraag 

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filed under: