Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Meer uitjes?

Vrijgezellenuitjes Be Event Group


Glope Events / Be You Events - Scheveningen, Den Haag

Diverse losse uitjes en activiteiten kun je via deze websites boeken: www.glope.nl - www.beachdag.nl - www.beyouevents.nl

Aanbieding: boek je het gave powerkiten als activiteit, dan ontvang je een leuke korting. En.... de vrijgezel mag gratis mee als jullie voor minimaal 11 personen boeken.

*zolang de voorraad strekt.


Be Relactive Events - Eindhoven, de Kempen

Be Relactive Events biedt voor vrijgezellenfeesten en vrijgezellenuitjes (maar ook voor bedrijven, instellingen en particulieren) relaxte & actieve (‘Relactive’) belevenissen en de faciliteiten voor het organiseren van een bijzonder en geslaagd vrijgezellenfeest in regio Eindhoven. Of bij jou in de buurt, want wij zitten in heel Nederland en de Belgische Ardennen!

Website: www.berelactiveevents.nl


Be Xventure Events - Roosendaal, Bergen op Zoom

Be Xventure Events heeft een superleuk aanbod van activiteiten voor vrijgezellenfeesten en vrijgezellenuitjes zoals diverse solextochten, droppings en ook boerenspelen...

Website: www.bexventureevents.nl 


Be Shore Events - Hoek van Holland, Westland en Delft

Ben je op zoek naar de meest leuke en grappige activiteiten voor vrijgezellenuitjes om en rond de kassen van het Westland, het hartje van de studenten en oranjestad Delft, of lekker aan het strand, ontdek dan de vrijgezellenfeesten van Be Shore Events.

Website: www.beshoreevents.nl 


Be Fun Events - Arnhem, Nijmegen

Be Fun Events organiseert uitdagende, actieve en ontspannen groepsuitjes voor vrijgezellen, maar ook voor bedrijven, particulieren en overheden in de Stadsregio Arnhem Nijmegen. Er is een uitgebreid en divers aanbod van activiteiten in de natuur en in de stad. 

Website: www.befunevents.nl 


Be There Events - Amsterdam

Be There Events voor de leukste vrijgezellenuitjes in de regio Amsterdam. iPad Games, Eco Solex Tours, Zandsculpturen, IJssculpturen, Smartphone City Challenge en nog veel meer te gekke activiteiten.

Website: www.bethereevents.nl


Be Cool Events - Rotterdam

Be Cool Events voor de leukste vrijgezellenuitjes in de regio Rotterdam.

Website: www.becoolevents.nl


Be Happy Events - Zeeland

Be Cool Events voor de leukste vrijgezellenuitjes in de regio Zeeland.

Website: www.behappyevents.nl