Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Home / Disclaimer

Disclaimer

Glope Events / Be Event Group, streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij op haar website op het internet plaatst, zodat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Glope niet garanderen dat de informatie te allen tijde noodzakelijk alomvattend, volledig, nauwkeurig of altijd bijgewerkt is. Er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Glope is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

N.B.
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Be Event Group omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Het maken van kopieën van foto’s of printscreens of andere wijze van kopiëren van onze website of delen daarvan is verboden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Be Relactive Events.

Making copy's by means of photcopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts there of is prohibited without written permission from Be Event Group.
 

Algemene impressie

Bedrijfsuitje impressie