Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Alle uitjes dames en heren / Pubquiz

Pubquiz

Description vrijgezellenfeest

Inmiddels een fenomeen onder de kroegtijgers, maar nu ook voor iedereen. Het leukste team spel onder genot van een drankje. Een heuse quizmaster begeleid jullie door de rondes en stelt de vragen die jullie in teams moeten beantwoorden. 
Zo is er een vragen ronde, foto herkenning ronde, paneelkast roulatie en een muziek quiz. Elk goed antwoord in een ronden leveren punten op voor jullie eind totaal. Wie heeft er aan het einde van de reeks de meeste punten op het score boord staan en mag zich het slimste team noemen?
Onderdelen:
- Drukknoppen ronde.
Een paneel kast met 6 druk knoppen waarbij de quizmaster vragen stelt. Wie drukt er het eerste en mag er antwoord geven. Goed betekend blijven staan en punten: Fout betekend af en strafpunten.
-Vragen Ronde:
De quizmaster stelt een aantal vragen. Welke knappe koppen kunnen ze goed beantwoorden. Praat niet te hard want overal kan een afluisterend oor zitten. Wie heeft er aan het einde van de ronde de meeste antwoorden goed?
-Video ronde
Er worden video's en foto's getoond en raden maar. Voetbal: scoort die hem of scoort die hem niet? De vliegende bus: land die hem of land die hem niet? Maar let ook goed op de details, met welke kleur vlag werd er eigenlijk gezwaaid op de achtergrond?
- Foto herkenning.
Men krijgt een kaart vol plaatjes en hierin zijn verschillende oude series te herkennen. Wie kent er de meeste??!
- Muziek Quiz:
De quizmaster draait fragmenten af van muziek uit oude doos. De fragmenten worden steeds korter en korter: Herkent iemand van jullie de muziek? Ken je de artiest maar ook de naam van het nummer?

Inmiddels een fenomeen onder de kroegtijgers, maar nu ook voor iedereen. Het leukste team spel onder genot van een drankje. Een heuse quizmaster begeleid jullie door de rondes en stelt de vragen die jullie in teams moeten beantwoorden. Zo is er een vragen ronde, foto herkenning ronde, paneelkast roulatie en een muziek quiz. Elk goed antwoord in een ronden leveren punten op voor jullie eind totaal. Wie heeft er aan het einde van de reeks de meeste punten op het score boord staan en mag zich het slimste team noemen?
Onderdelen:- Drukknoppen ronde.Een paneel kast met 6 druk knoppen waarbij de quizmaster vragen stelt. Wie drukt er het eerste en mag er antwoord geven. Goed betekend blijven staan en punten: Fout betekend af en strafpunten.
-Vragen Ronde:De quizmaster stelt een aantal vragen. Welke knappe koppen kunnen ze goed beantwoorden. Praat niet te hard want overal kan een afluisterend oor zitten. Wie heeft er aan het einde van de ronde de meeste antwoorden goed?
-Video rondeEr worden video's en foto's getoond en raden maar. Voetbal: scoort die hem of scoort die hem niet? De vliegende bus: land die hem of land die hem niet? Maar let ook goed op de details, met welke kleur vlag werd er eigenlijk gezwaaid op de achtergrond?
- Foto herkenning.Men krijgt een kaart vol plaatjes en hierin zijn verschillende oude series te herkennen. Wie kent er de meeste??!
- Muziek Quiz:De quizmaster draait fragmenten af van muziek uit oude doos. De fragmenten worden steeds korter en korter: Herkent iemand van jullie de muziek? Ken je de artiest maar ook de naam van het nummer?

Programm Example

 • Ontvangst Door instructeur op locatie…
 • 17:00 uur Aanvang pub- quiz
 • Spel uitleg
 • Teamindeling
 • Pub Quiz
 • finale spel met drukpanel
 • Afsluiting met leuke prijsuitreiking

Duration

1,5 uur

Location

Op locatie

Prices starting at

 • Be Pub Quiz 10 tot 25 personen  €22,50 p.p.
 • Be Pub Quiz 25 tot 50 personen €20,00 p.p.
 • Be Pub Quiz 50 tot 100 personen €17,50 p.p.

Costs extensions

 • Uitbreiding met eigen vragen ronde/opdrachten, eenmalig €150,00
 • Quiz op eigen locatie-op aanvraag

Availability

 • Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk op alle dagen van de week.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend