Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Alle uitjes dames en heren / Last Vrijgezel Standing Games

Last Vrijgezel Standing Games

Event description

Robinson of niet, dit zijn dé games voor echte finalisten. En jij zit nu al in de finale. Geen wegstemmen meer, want als vrijgezel heb je natuurlijk immuniteit. Proeven één tegen één. Maar het kan ook voorkomen dat je in miniteams de challenge aangaat. Ben jij dé vrijgezelle Robinson Crusoé van de dag?  

We starten de games natuurlijk door eerst een kleine persoonlijk strijdvlag te maken. Daarna barst de strijd los.

De proeven:

Stabiliteits of evenwichts proef

Je staat of 4 blokken, je evenwicht is stabiel. Maar dan wordt er een voor een, een blok onder je voeten vandaan gehaald. Blijf jij het langse staan? 

Handen los bal

Twee tegen twee. Je mag de ballen niet met je handen vast pakken. Toch moet je de rieten ballen samen zien te verplaatsen van de totem naar de korf. Hoe doen jullie dat?

Hengelen en uitkorven

Met een rieten hengel probeer je zoveel mogelijk rieten ballen uit het zand te vissen. Met de ballen die je gevist hebt, probeer je te scoren in de "target' ton of korf.

Powergame  - de staaf

Hoe lang houd jij het vol om dit bijzondere instrument in de lucht te houden zonder dat de staaf eruit valt?

Handbalance boarden

Op een ronde plaat moet je de een bal of cocosnoot in balans houden en van punt naar punt verplaatsen. Het balanceboard wordt aan touwen gedragen. Dit doe je twee tegen twee. Pittig..

Hersenbreker 1; Schuifpuzzel 

Deze mooie grote schuifpuzzel moet binnen 'no time' twee tegen twee of 4 tegen 4 in elkaar geschoven worden.. zenuwslopende hersenbreker

Blindemans coconut proef

Een tegen een of twee tegen twee. Cocosnoten liggen her en der verspreid in het zand. Geblinddoekt moet je op aanwijzing van je teamgenoot de juiste cocosnoten uit het zand vissen en in de rieten mand zien te gooien. Wie heeft zijn cocosnoten als eerste gevonden? 

Boogschieten met afstandsinschatting

Dit boogschieten is niet alleen de target raken, maar ook moet je de afstand kunnen inschatten. Verschillende bamboo cirkel targets liggen in het zand op verschillende afstanden. Haal jij de meeste punten door je pijlen in een mooie boog in de juiste ring te schieten?

Hersenbreker 2; de berekende Zandloper

Diverse rekensommen verschijnen op verschillende krijtbordjes. Je heb zolang de zandloper loopt. Hoeveel oplossingen heb jij nog vóórdat de zandloper klaar is? Je moet zelf inschatten wanneer de zandloper klaar is. Kom je te laat met je oplossingen bij de zandloper, dan ben je af en wint de ander. Dus rekenen en tijd schatten. Twee tegen twee. 

Zee en water oftewel; de Zeewaterproef

Kan jij inschatten hoeveel bamboe kokers zeewater je moet vullen en halen om uiteindelijk precies 2 liter water in de bucket af te leveren? Degene die dat het beste weet in te schatten binnen de tijd die daar voor staat, wint de proef.   

Vuurproef:

Tegen meerprijs is deze proef de ultieme finale. Maak vuur, steek de fakkel aan en plant hem bij de Last Man Standing Totem en claim je overwinning!

Van al deze games zullen er 7 of 8 gespeeld worden. 

   

Programm Example

  • Ontvangst in the beach house
  • Uitleg Last Man Standing Games
  • Start games
  • Finale spel
  • Prijsuitreiking
Reserveer nu al. Vanaf 1 mei 2018 beschikbaar.

Duration

2 uur

Location

Scheveningen

Prices starting at

  • Last Man Standing 10 - 20 pers. € 29,50 incl btw
  • Last Man Standing 20 - 35 pers. € 25,00 incl btw

Costs extensions

  • Proef met vuur maken € 6,00 p.p.

Availability

Gehele jaar

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend