Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Alle uitjes dames en heren / Flower Power Fietstocht

Flower Power Fietstocht

Event description

Terug in de tijd naar de sixties.. Daar gaat het om. Even dat gevoel proeven van jullie ouders of grootouders. Even lekker helemaal los. S... aan de wereld. Peace, Love, ban de bom. Dat is de dag van de vrijgezel vandaag. Relaxx.. 

De Tocht

Tijdens deze prachtige tocht gaan jullie in groepsverband met tandems, normale -en bakfietsen jullie route rijden met behulp van de ‘Be Event’ app. Elke groep krijgt de gelegenheid zich uit te dossen in hilarische hippiekleding. Neem die kleding ook vooral zelf mee. Zeker voor de vrijgezel. Van ons krijg je leuke hippie items zoals bloemslingers, boa's en enkele hippiepruiken. Jullie starten bij een strandtent of op het dorpsplein van Scheveningen en rijden langs meerdere bosrijke punten in Scheveningen en Den Haag. Ook krijgen jullie van onze instructeur een bongo en gitaar mee, want jaja jullie zullen aan het einde van de tocht jullie fantastische eigen hippielied gaan performen. Op de route treffen jullie de instructeur uiteraard op een mooie plek voor een rockende muziekquiz. Welk team kans zich aan het einde van de tocht kronen tot het beste hippieteam van de dag?!

Opdrachten

Muziekquiz – Op een bosrijke plek tijdens de tocht staat de instructeur met een muziekinstallatie op jullie te wachten. Hij speelt een gedeelte van een aantal jaren 60 nummers af en het is als jullie als team om de artiest en titel te noemen. Uiteraard zijn daar weer punten te scoren.

Hippielied – Bij de start van de tocht krijgen jullie van de instructeur een bongo en een gitaar die jullie in de bakfietsen kunnen leggen. Vergeet alleen niet tijdens jullie tocht de tekst te schrijven en deze te begeleiden met jullie instrumenten. Dit kunnen jullie doen in een mooi park of bos. Zorg wel dat jullie op tijd bij het eindpunt zijn om de nummers met de andere groepen te performen.

Peace for ever (meerprijs)- Jullie krijgen een leeg spandoek en veel teken -en verfspullen mee. Tijdens de rit kunnen jullie een creatief spandoek maken en 'demonstreren' bij het Vredespaleis.

Busje duwen en rondje rijden (meerprijs)- een teamlid zit in een klassieke T2 volkswagenbus en de rest van het team mag het busje duwen tot een bepaald punt en moeten daar loslaten. De afstand wordt uiteraard gemeten door onze instructeur en daar zijn punten mee te verdienen. Na het duwen worden jullie door een chauffeur een rondje rondgereden in deze klassieke bus

Programm Example

  • Ontvangst bij een strandtent, fietsverhuur of surf house
  • Uitleg van de 'Be Event' app / uitreiking hippiekleding
  • Fietsen, tandems en bakfiets(en) uitzoeken
  • Tocht met hippie opdrachten
  • Einde van de tocht met prijsuitreiking
  • Borrelen en diner (optioneel)

Duration

+- 2,5 uur

Location

Scheveningen

Prices starting at

10-20 personen Flowerpower hippie fietstocht en programma € 29,50 p.p.* = € 35,70 p.p. incl. BTW

*per groep van 10 personen 1 bakfiets en 1 tandem.

Costs extensions

  • Oldtimer busje duwen opdracht/rondje in de bus  € 10,00 p.p
  • Biologische hippie lunch mand  € 10,00 p.p
  • 'Peace for ever demonstratie spandoek' opdracht  € 5,00 p.p.

Availability

Dit event is het hele jaar beschikbaar op alle dagen van het jaar

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend